Graag laat ik me inspireren door de natuur met al haar mooie ingrediënten door de seizoenen heen. Het samenstellen van verschillende smaken, vormen en structuren is mijn grootste passie.

Elk gerecht heeft een herkenning en verrassingselement. Graag laat ik u dit beleven met mijn visie in de keuken.

Wij hebben een basis menu van 6-gangen waar u één van de signaturen gerechten aan kunt toevoegen.
Tussen elk gerecht serveren wij een amuse met een smaak van het vorige gerecht en een smaak van het volgende gerecht voor een constante prikkeling van uw zintuigen.
Het is mogelijk alle gerechten á la Carte te bestellen per tafel.

Marijn van de Worp

À la carte

À la carte

Dutch Yellow Tail
Appel | geitenyoghurt | verveine
Langoustine

Twee bereidingen | watermeloen | kaneel | kaffir limoen

'Fizzy Kaas'

Zwarte knoflook | gefermenteerde aardbei | koolrabi


 

Makreel

Zuring | snijboon | koji

Kreeft & Zwezerik

Perzik | Crème Cru | Hollandse kriel

Kwartel

Bospeen | venkel | munt

Ossenhaas

Cantharel | courgette | miso | citroen


 

Kaasassortiment

Bourgondisch gecombineerd met garnituren

Ganzenlever

Gefermenteerde banaan | karamel | vogeljus

Bramen

Citroengras | waterkers