Vacature medewerker bediening!

Functie            Medewerker bediening
Start                 Per direct

 

Restaurant Fizzy is per direct opzoek naar een spontane, flexibele en gepassioneerde collega om ons team te versterken. Zit gastvrijheid bij jou in het bloed, wil je werken in een jong dynamisch team, meer ervaring/kennis opdoen en wil jij onze gasten een prikkelende beleving geven?
Dan is dit voor jou de ideale uitdaging!

Als medewerker bediening kom je het team van Fizzy versterken en zal je samen met je collega’s de mise en place werkzaamheden verzorgen, proeven we met het hele team om de 6 weken het nieuwe menu met bijbehorende wijn/sap, draai je mee in het servies, communiceer je met de keuken, draag je jouw kennis over naar de gast en collega’s en zorgen we als team voor een gezellige en leerzame werkplek waar de groei als bedrijf en persoon centraal staan.

Beschik jij over wijnkennis om gasten te kunnen informeren over wijn/spijs en wil jij groeien en meedenken in een bedrijf dat constant in ontwikkeling is, je nog meer te specialiseren binnen Fizzy en een onmisbare plek in het team weten in te vullen?
Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat we je bieden:
Wij bieden je een dynamische plek waar je jouw passie voor gastvrijheid, wijn en spijs kunt uiten. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is.  We geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en/of nog verder te ontwikkelen.

 

Wat we van je vragen:
Je hebt een passie voor gastvrijheid, wijn en spijs.
Je hebt een professionele houding en bent stressbestendig.
Je bent een creatieve teamspeler.

Wij kijken uit naar een gesprek met jou om erachter te komen hoe wij jouw talent kunnen inzetten en hoe wij jou de kans kunnen geven om zowel professioneel als persoonlijk te groeien binnen ons bedrijf.

Stuur jouw motivatiebrief en cv op t.a.v. Yasmina el Azzouzinaar info@restaurantfizzy.nl

 

CONTACT

Yasmina el Azzouzi
0578-688276
info@restaurantfizzy.nl
www.restaurantfizzy.nl

Adres
Soerelseweg 22
8162PB EPE

Geef een antwoord