Vacature (1e) medewerker bediening

Restaurant Fizzy


Functie                              (1e) medewerker bediening
Vacature                           Full-time (24-38 uur)
Opleiding                          MBO werk- en denkniveau
Salaris                                In overleg
Start                                    Per direct

 

Restaurant Fizzy is per direct opzoek naar een spontane, flexibele en gepassioneerde collega om ons team te versterken. Zit gastvrijheid bij jou in het bloed, wil je werken in een jong dynamisch team, meer ervaring/kennis opdoen en wil jij onze gasten een prikkelende beleving geven? Dan is dit voor jou de ideale uitdaging!

Als (1e) medewerker bediening kom je het team van Fizzy versterken en verzorg je samen met je collega’s de mise en place werkzaamheden, draai je mee in het servies, communiceer je met de keuken, draag je jouw kennis over naar de gast en collega’s en zorgen we als team voor een gezellige en leerzame werkplek waar de groei als bedrijf en persoon centraal staan.

Beschik jij over voldoende vakkennis om gasten te kunnen informeren over wijn/spijs en wil jij groeien en meedenken in een bedrijf dat nog vol op in ontwikkeling is, je specialiseren in een bepaald vakgebied en een onmisbare verantwoordelijke plek in het team weten in te vullen?

Of sta je aan het begin van je carrière en wil jij je vakkennis verbreden binnen het bedrijf met mogelijkheden om een gerichte cursus/opleiding te volgen?

Stuur jouw motivatiebrief en cv op t.a.v. Yasmina el Azzouzi naar info@restaurantfizzy.nl

 

CONTACT

Yasmina el Azzouzi
0578-688276
info@restaurantfizzy.nl
www.restaurantfizzy.nl

Geef een reactie