Geïnspireerd door het seizoen van vallende bladeren, het Veluws wild en de bosrijke omgeving waar in wij ons bevinden hebben wij een speciaal menu voor u samengesteld.

Marijn van de Worp & zijn keukenbrigade zijn druk bezig met de voorbereidingen van het wildmenu.
Wild is voor ons niet alleen vlees. Ook wilde kruiden, paddenstoelen en andere mooie ingrediënten die wij uit het bos halen zullen
terug te vinden zijn in het menu.

WILD PATE*
Pastinaak |  veenbessen | kimchi | kastanje

FIZZY KAAS
Brandnetel | pompoen | zwarte knoflook | eikelkoffie

FAZANT*
Mosselen | bloemkool | kweepeer | jeneverbes

HAAS
Boerenkool | aardpeer | druif | cacaojus

HERTENKALF*
Rode biet | schorseneer | pistache | geitenkaas | cepes

MANDARIJN*
Witte chocolade | witlof | baharat

Lunch 4-gangen* €55,-
Diner 6-gangen €75,-

Bijpassend bij de gerechten heeft Yasmina el Azzouzi een wijn-, bier- en sappenarrangement samengesteld.
Begeleidende wijnen die samensmelten met de gerechten, bieren met wilde vergisting en natuurlijke ingrediënten!
Huisgemaakte sappen waar wilde kruiden samen komen met gefermenteerde groente, fruit en specerijen.

Wijnarrangement | €48,-    Bierarrangement | €45,-    Sap arrangement | €42,-

Reserveer uw tafel o.v.v. WILD