Graag laat ik me inspireren door de natuur met al haar mooie ingrediënten door de seizoenen heen. Het samenstellen van verschillende smaken, vormen en structuren is mijn grootste passie.

Elk gerecht heeft een herkenning en verrassingselement. Graag laat ik u dit beleven met mijn visie in de keuken.

Marijn van de Worp

À la carte

À la carte

Wilde zeebaars
20

Rauw | gerookte paling | yuzu | courgette | nori

Langoustine
22

Watermeloen | limoenschil | baharat

Knolselderij
18

Eidooier -20 | citroen | Olde Remeker


 

Tarbot
33

Bruin gebakken | bospeen | kimchi | zwarte knoflook | beurre blanc

Kreeft & Zwezerik
36

Hollandse kriel | chorizo | karnemelk | bieslook

Kwartel
35

Boerenkool | sinaasappel | kweepeer

Melkkoe
33

Pompoen | aardpeer | waterkers | jeneverbes


 

Kaasassortiment
15

Bourgondisch gecombineerd met garnituren

Goudreinet
15

Kaneel | gezouten amandel | citroengras

Chocolade
15

Macadamia | passievrucht