Graag laat ik me inspireren door de natuur met al haar mooie ingrediënten door de seizoenen heen. Het samenstellen van verschillende smaken, vormen en structuren is mijn grootste passie.

Elk gerecht heeft een herkenning en verrassingselement. Graag laat ik u dit beleven met mijn visie in de keuken.

Marijn van de Worp

À la carte

À la carte

Forel
18

Koud gerookt | pompoen | dashi | limoen

Langoustine
22

Twee bereidingen | mandarijn | baharat | gepekelde eidooier

'Fizzy Kaas'
18

Courgette | miso | zwarte knoflook | geconfijte appel

Steak tartaar
20

Handgesneden | eidooier -20 | mosterdzaad | pickels


 

Tarbot
35

Bospeen | gefermenteerde druif | oude kaas | kimchi

Veluws hert
37

Rode biet | pistache | geitenkaas | pure chocolade

Melkkoe
33

Knolselderij | gerookte paling | gefermenteerde pruim | snijboon


 

Kaasassortiment
15

Bourgondisch gecombineerd met garnituren

Limoen
15

Witte chocolade | mango | groene curry

Aardpeer
15

Kalamansi | karamel | banaan | kaneel