Graag laat ik me inspireren door de natuur met al haar mooie ingrediënten door de seizoenen heen. Het samenstellen van verschillende smaken, vormen en structuren is mijn grootste passie.

Elk gerecht heeft een herkenning en verrassingselement. Graag laat ik u dit beleven met mijn visie in de keuken.

À la carte

À la carte

Noordzeekrab
20

Frisse salade | gebrande ananas | blauwklaver | snijboon | dragon

Langoustine
22

Twee bereidingen | bramen | hibiscus | luchtige bisque | venkel

Watermeloen
15

Gedroogde tartaar | miso | koolrabi | eidooier -20 | limoen

Runderlende
17

Koud gerookt | groene appel | ingelegde radijs | baharat | ijskruid


 

Lijn gevangen zeebaars
28

Op de huid gebakken | romanesco | oude kaas | perzik | witlof

Tarbot
32

Bruin gebakken | passievrucht | gebraden prei | bospeen | beurre blanc

Melkkoe
30

Ribeye | knolselderij | hazelnoot | beukenzwam | romige jus

Wilde eend
32

karkas gebraden | pompoen | verveine | pruimen | madeira jus

Zwezerik
35

Krokant | zwarte knoflook | gerookte paling | witte bonen | yuzu


 

Kaasassortiment
15

Bourgondisch gecombineerd met garnituren

Citrusfruit
15

Verschillende bereidingen | komkommer | dille | jeneverbes

Karamel
15

Luchtige koffie | kokos | limoenblad | watermunt