Graag laat ik me inspireren door de natuur met al haar mooie ingrediënten door de seizoenen heen. Het samenstellen van verschillende smaken, vormen en structuren is mijn grootste passie.

Elk gerecht heeft een herkenning en verrassingselement. Graag laat ik u dit beleven met mijn visie in de keuken.

Marijn van de Worp

À la carte

À la carte

Brioche brood
16

Geroosterde bloemkool | kweepeer | lijnzaad | kappertjes

Wilde zeebaars
20

Rauw | gerookte paling | avocado| courgette | nori

Langoustine
22

Twee bereidingen | groene appel | aardpeer | gele curry


 

Tarbot
33

Bruin gebakken | knolselderij | druif | zwarte knoflook | verjus | beurre blanc

Melkkoe
33

Entrecote | rauwe champignon | schorseneer | prei

Hertenkalf
35

Pastinaak | rode kool | gepofte ui | mierikswortel | kumquat

Zwezerik
36

Krokant | gezouten kokos | kippenlever | bospeen | ponzu


 

Kaasassortiment
15

Bourgondisch gecombineerd met garnituren

Mandarijn
15

Verschillende bereidingen | geitenyoghurt | dragon | eidooier

Melkchocolade
15

Luchtige mousse | bloedsinaasappel | hazelnoot | rooibos