Graag laat ik me inspireren door de natuur met al haar mooie ingrediënten door de seizoenen heen. Het samenstellen van verschillende smaken, vormen en structuren is mijn grootste passie.

Elk gerecht heeft een herkenning en verrassingselement. Graag laat ik u dit beleven met mijn visie in de keuken.

Marijn van de Worp

À la carte

À la carte

Makreel
18

Gepekeld | snijboon | citroenschil | gerookte paling | oude kaas

Langoustine
22

Twee bereidingen | knolselderij | tomaat | gezouten aardbei | daslook

'Fizzy Kaas'
16

Huisgemaakt | koolrabi | bospeen | kimchi | zwarte knoflook

Steak tartaar
18

Ingelegde radijs | eidooier -20 | limoen | sjalot


 

Tarbot
32

Bruin gebakken | rode biet | kippenlever | artisjok | kombucha | beurre blanc

Kreeft & Zwezerik
35

Hollandse kriel | geelwortel | aubergine | jonge venkel | bisque

Veluws Lam
35

Rug en nek | tuinboon | miso | munt | gerookte knoflook

Melkkoe
30

Sukade steak | peterseliewortel | witte asperge | groene appel


 

Kaasassortiment
15

Bourgondisch gecombineerd met garnituren

Rabarber
15

Custard | amandel | witte chocolade | magnolia sorbet

Melkchocolade
15

Luchtig | walnoot | kumquat | karamel