Graag laat ik me inspireren door de natuur met al haar mooie ingrediënten door de seizoenen heen. Het samenstellen van verschillende smaken, vormen en structuren is mijn grootste passie.

Elk gerecht heeft een herkenning en verrassingselement. Graag laat ik u dit beleven met mijn visie in de keuken.

Marijn van de Worp

À la carte

À la carte

Forel
18

Gekonfijt | duindoornbes | rettich | sesam | witte chocolade

Langoustine
22

Twee bereidingen | watermeloen | limoen | tandoori | oude kaas

'Fizzy Kaas'
16

Huisgemaakt | pompoen | brandnetel | zwarte knoflook | pompoenpit

Steak tartaar
18

Handgesneden | eidooier -20 | mosterdzaad | piccalilly


 

Tarbot
32

Bruin gebakken | knolselderij | Hollandse kersen | miso | botersaus

Kreeft & Zwezerik
35

Suikermais | verjus | gerookte knoflook | rauwe champignon

Melkkoe
32

Kweepeer | geroosterde bloemkool | topinamboer | jeneverbes

Veluws hert
35

Rugfilet | rode biet | schorseneer | pistache | geitenkaas | cepes


 

Kaasassortiment
15

Bourgondisch gecombineerd met garnituren

Mandarijn
15

Verschillende bereidingen | witlof | Baharat | witte chocolade

Chocolade
15

Verschillende bereidingen | bramen | hennepzaad | verveine