Graag laat ik me inspireren door de natuur met al haar mooie ingrediënten door de seizoenen heen. Het samenstellen van verschillende smaken, vormen en structuren is mijn grootste passie.

Elk gerecht heeft een herkenning en verrassingselement. Graag laat ik u dit beleven met mijn visie in de keuken.

Marijn van de Worp

À la carte

À la carte

Aardpeer
15

Gepoft | oude kaas | brandnetels | eikelkoffie | kumquat

Rivierbaars
18

Gekonfijt | gemberbier | baharat | pompoen

Langoustine
22

Geschroeid | spitskool | fermenteerde limoen | vadouvan | gerookte tomaat

Hert
22

Steak tartaar | mierikswortel | geitenkaas | gerookte paling | macadamia


 

Coquille
30

Gebakken | knolselderij | rookvlees | groene appel | witlof

Tarbot
32

Bruin gebakken | pastinaak | waterkers | zeebes | duindoorn beurre blanc

Melkkoe
32

Zacht gegaard | boerenkool | schorseneer | rode ui | cranberry

Zwezerik
35

Krokant | bloemkool | zwarte knoflook | mossels | garam masala

Reebok
35

Twee bereidingen | kroten | flower sprout | kweepeer | beukennoot | keffir


 

Kaasassortiment
15

Bourgondisch gecombineerd met garnituren

Eekhoorntjesbrood
15

Cremeux | karamel | matcha| koffie | bergamot

Appels en Peren
15

Donkere rum | kaneel | citroengras | suikerbrood