Graag laat ik me inspireren door de natuur met al haar mooie ingrediënten door de seizoenen heen. Het samenstellen van verschillende smaken, vormen en structuren is mijn grootste passie.

Elk gerecht heeft een herkenning en verrassingselement. Graag laat ik u dit beleven met mijn visie in de keuken.

Marijn van de Worp

À la carte

À la carte

Forel
18

Gekonfijt | duindoornbes | rettich | sesam | witte chocolade

Langoustine
22

Twee bereidingen | watermeloen | limoen | tandoori | oude kaas

'Fizzy Kaas'
16

Huisgemaakt | tomaat | kaneel | jonge venkel | gepofte rijst

Steak tartaar
18

Handgesneden | eidooier -20 | mosterdzaad | piccalilly


 

Tarbot
32

Bruin gebakken | knolselderij | Hollandse kersen | zwarte knoflook | botersaus

Kreeft & Zwezerik
35

Suikermais | verjus | gerookte knoflook | rauwe champignon

Melkkoe
32

Courgette | geroosterde bloemkool | miso | gefermenteerde perzik

Duif
35

Karkas gebraden | rode biet | zoete ui | pistache | geitenkaas


 

Kaasassortiment
15

Bourgondisch gecombineerd met garnituren

Bospeen
15

Gemberbier | creme patisserie | citroengras | vanille

Chocolade
15

Verschillende bereidingen | bramen | hennepzaad | verveine